Culinary|12.07.2013|12:17
Čarovanie s polomáčanými mini

Mini cheesecake

Chcete rozmaznávať svojich drobčekov  mini cheesecakom, po ktorom sa len tak zapráši? Jednoduchá rada, ešte jednoduchší  recept! Jediné čo potrebujete je uchrániť pred malými aj veľkými maškrtníkmi  balenie  Zlatých Polomáčaných Mini, pripraviť si smotanu, čerstvý smotanový syr, želatínu na spevnenie a ako bonusovú dávku vitamínu C dve limetky. Recept zvládne aj kuchárka -bohémka a v očiach maškrtných stravníkov sa okamžite stane michelinskou kuchárkou.

Ingrediencie

1 balenie Zlaté Polomáčané Mini

1 želatína

125g čerstvého smotanového syra

2 smotany na šľahanie

50g práškového cukru

1 vytlačená limetka

1 celá limetka na ozdobu

Postup

Smotanu vyšľaháme s cukrom a opatrne vmiešame čerstvý smotanový syr. Necháme odležať v chlade. Na miernom plameni prehrejeme limetkovú šťavu a rozpustíme v nej želatínu (nesmie sa variť). Potom ju vmiešame do smotanovej zmesi.

Vyskladáme štyri sušienky do tvaru štvorca a obalíme ich alobalom tak, aby vznikol košíček. Naplníme ho smotanovou zmesou a necháme ho pár hodín chladnúť v chladničke. Pred podávaním ozdobíme plátkom limetky.

 
 
 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan