Culinary|25.09.2014|14:33
TIPY NA SPRACOVANIE SEZÓNNEHO OVOCIA A ZELENINY

S prichádzajúcou jeseňou dozrievajú sezónne druhy ovocia a zeleniny a bola by škoda ich nevyužiť. Prinášame Vám niekoľko tipov a rád, ako rôzne zdravé plody spracovať.

 
 
Culinary|05.09.2014|20:55
Pennang - Mekka malajskej gastronómie

Mekkou gastronómie v Malajzii je severozápadný štát Penang. Hovorí sa, že obyvatelia Kuala Lumpur sú ochotní sadnúť do auta, prísť na večeru do Penangu a rovno cestovať 4 hodiny naspäť.

 
Culinary|05.09.2014|19:14
Malajzia na tanieri

Čínska, malajská, indická kuchyňa – každá iná, každá niečím charakteristická. Práve vďaka toľkým vplyvom a rôznym chutiam sa v Malajzii stretnete s pojmom „Nyonya“. Ide o spojenie troch spomínaných kuchýň. Pri takejto palete jedál ale máte rozhodovanie aspoň v jednej veci zjednodušené: vždy to bude buď ryža („nasi“) alebo nudle („mee“). Avšak, na tisíc spôsobov.

 
Culinary|02.09.2014|13:05
Tak ktorú si vyberiete? Cvikla s jablkom alebo jablko s ríbezľou?

Obľúbené 100% šťavy FRUXI FRESH od slovenského výrobcu spod Tatier opäť posilnili svoje portfólio. Najnovšími prírastkami sú dve nové, atraktívne kombinácie cvikla a jablko, jablko a ríbezľa.

 
Culinary|12.08.2014|21:19
Päť chutných blogov plných inšpirácie

S blogmi sa v posledné roky roztrhlo vrece, či už fashion, travel alebo fotoblogy, máme ich plný internet. V poslednej dobe sa veľmi darí práve tým, ktoré ponúkajú tonu inšpirácií z oblasti gastronómie. Nie sú to profesionáli, ale amatérmi by sme ich nenazývali. Je veľmi ťažké vybrať len pár, ale tu je naša top „päťka“ slovenských a českých foodblogerov. Pri každom jednom poste sa nám zbiehajú sliny, bol by hriech nepodeliť sa s vami.

 
 
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29  
Aktuálne číslo 03-04/2016
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan