Culinary|10.11.2014|15:55
Ovsené vločky – nasladko aj naslano, lacno a rýchlo!

Ovsené vločky sú lacnou a veľmi využiteľnou potravinou v kuchyni. Sú zdravým zdrojom sacharidov a dajú sa použiť v mnohých skvelých receptoch. Vďaka ich výbornému obsahu sú vhodné predovsetkým na raňajky, alebo ako desiata. My Vám dnes ale ukážeme, ako z nich urobiť chutné tzv. snacky. Nielen sladké, ale dokonca i slané. Mňam!

 
 
 
 
 
Culinary|25.09.2014|14:33
TIPY NA SPRACOVANIE SEZÓNNEHO OVOCIA A ZELENINY

S prichádzajúcou jeseňou dozrievajú sezónne druhy ovocia a zeleniny a bola by škoda ich nevyužiť. Prinášame Vám niekoľko tipov a rád, ako rôzne zdravé plody spracovať.

 
 
Culinary|05.09.2014|20:55
Pennang - Mekka malajskej gastronómie

Mekkou gastronómie v Malajzii je severozápadný štát Penang. Hovorí sa, že obyvatelia Kuala Lumpur sú ochotní sadnúť do auta, prísť na večeru do Penangu a rovno cestovať 4 hodiny naspäť.

 
Culinary|05.09.2014|19:14
Malajzia na tanieri

Čínska, malajská, indická kuchyňa – každá iná, každá niečím charakteristická. Práve vďaka toľkým vplyvom a rôznym chutiam sa v Malajzii stretnete s pojmom „Nyonya“. Ide o spojenie troch spomínaných kuchýň. Pri takejto palete jedál ale máte rozhodovanie aspoň v jednej veci zjednodušené: vždy to bude buď ryža („nasi“) alebo nudle („mee“). Avšak, na tisíc spôsobov.

 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan