Culinary|22.02.2016|15:23|VIDEO
 

Zubáč je u fajnšmekrov vyhlásený za kráľa medzi sladkovodnými rybami. Mäso zo zubáča je ľahké a diétne, má mimoriadne vysoký obsah vitamínu D. Je to dravá ryba, a tie sú považované za najzdravšie. Vyskúšajte recept na netradičnú a mimoriadne zdravú kombináciu zubáča so zeleninovým cous-cous.

 

Na prípravu piatich porcií potrebujete:

  • filety zo zubáča Exklusiv Radoma (700 g)
  • 500g cous-cous
  • 1 cuketu
  • 2 mrkvy
  • 1 cibuľu alebo šalotku
  • 0,5 l zeleninového vývaru
  • 1 dcl olivového oleja
  • 2 strúčiky cesnaku
  • pažítku, petržlenovú vňať
  • cherry paradajky
  • citrón
  • soľ, biele mleté korenie

 

Postup prípravy si môžete pozrieť v priloženom videu.

foto: @Ryba Žilina

 
 
 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan