Culinary|13.08.2018|11:29
Grilované klobásky na avokádovom toaste

Doba prípravy: 20 minút

Počet porcií: 4

 

Ingrediencie

Bavorské klobásky Mecom

Toastový chlieb

3 ks vajcia

Čerstvý špenát

Avokádo

Soľ, čierne korenie


Postup

 

Na panvici opražíme vajíčka, pridáme soľ, korenie a keď sa nám zdá, že sa pomaly začína vytvárať praženica, pridáme čerstvý špenát. Pokojne ho použite viac, pretože tepelnou úpravou stráca na svojej veľkosti. Kým sa pripravuje praženica, ugrilujeme Bavorské klobásky, ktoré svojou veľkosťou perfektne sadnú na pripravené toasty. Následne očistíme avokádo a nakrájame ho na tenšie prúžky. Keď máme praženicu, avokádo a klobásky hotové, na ďalšej panvičke si z oboch strán jemne opražíme toasty alebo iný chlebík. Následne na neho položíme trošku špenátovej praženice, avokádo a na vrch príde to najlepšie, grilovaná Bavorská klobáska.

 

foto: viemecovamchuti.sk

 
 
 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan