Culinary|30.07.2013|10:01
Jablčno-pudingová torta

Čarujeme s polomáčanými mini

Jednoduchý a elegantný recept na exkluzívny puding. Stačí doma nájsť  dve balenia pudingu s obľúbenou príchuťou, jablká a pozor! Zlaté Polomáčané Mini. Fantázii sa medze nekladú, keď pripravíte pudingovú tortu a vychladne, môžete si ju ozdobiť škoricou, ovocím, alebo šľahačkou. Kto by odolal?

Ingrediencie

2 balenia Zlatých Polomáčaných Mini

2 x puding

1 liter mlieka

1-2 lyžice cukru

4 jablká

1 citrón

Postup

Nakrájame si jablká na plátky a pokropíme citrónovou šťavou (aby nezhnedli). Dno tortovej formy povykladáme sušienkami a jablkami. Pripravíme si puding podľa návodu a opatrne vlejeme časť do tortovej formy. Potom postup zopakujeme tak, aby vrchnú vrstvu tvoril puding. Nakoniec tortu ozdobíme mletou škoricou pomocou šablóny na zdobenie torty (môžete si ju vyrobiť aj sami). Môžete sa pohrať aj s karamelom a vytvoriť originálne vzory. Tortu nechajte chladiť pár hodín v chladničke, aby stuhla.

 
 
 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan