Culinary|26.03.2019|15:08
Kakaový kešu dezert

Náročnosť: jednoduché

Čas prípravy: asi 10 minút

Vystačí na: 4 porcie

 

Prísady: 

Na dezert:

  • 100 g kešu orieškov
  • 100 ml agávového sirupu
  • 50 g Prírodného kakaa Dr. Oetker
  • 150 ml vody
  • 2 KL Vanilkovej pasty Dr. Oetker
  • štipka soli

Na ozdobenie:

  • 125 g lesného ovocia (maliny, černice, čučoriedky)
  • niekoľko lístkov mäty

Okrem toho potrebujeme:

  • ponorný mixér
  • dezertné poháre

 

Príprava:

  1. Na prípravu dezertu kešu oriešky namočíme do vody minimálne na hodinu. Potom ich scedíme a vložíme do vyššej nádoby. Pridáme sirup, kakao, vodu, vanilkovú pastu a soľ a všetko ponorným mixérom dôkladne rozmixujeme dohladka.
  2. Dezert rozdelíme do pohárov a ozdobíme ovocím a lístkami mäty. Odložíme na niekoľko hodín do chladničky.

 

Krátky opis: Delikátny dezert nasiaknutý vôňou Prírodného kakaa a Vanilkovej pasty Dr. Oetker, ktorý sa priam rozplýva na jazyku.

 

foto: Dr. Oetker

 
 
 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan