Culinary|25.03.2019|09:44
Matchinka

INGREDIENCIE

  •  300 ml cereálnej zmesi INKA
  • malá plechovka kokosového mlieka (chladená v chladničke cca 24 hodín)
  • 1 čajová lyžička xylitolu
  • 1 čajová lyžička zeleného čaju matcha
  • 5 posekaných makadamových orechov

POSTUP

 

Otvoríme si vychladenú plechovku kokosového mlieka a oddelíme vodu od tuku (biela vrstva na vrchu). K tuku pridáme xylitol a rozmiešame na tuhú penu. Práškový čaj matcha rozpustíme v štyroch polievkových lyžiciach predhriatej kokosovej vody a necháme vychladnúť. Potom pomaly zmiešame s vegánskou penou (xylitol a tuk z kokosového mlieka). 

Hotovú cereálnu zmes INKA nalejeme do dvoch šálok, pridáme zmes, ktorú sme si pripravili z ostatných ingrediencií, a posypeme nasekanými makadamovými orechmi.

 

 

 

 

 

foto: INKA

 
 
 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan