Culinary|23.04.2018|18:03
Omelety sú stále v kurze

Omeleta so šampiňónmi a pórom (1 porcia, 10 minút)

1 proteínová omeleta KetoDiet s ľubovoľnou príchuťou

1 lyžica olivového oleja

1 pór

4 šampiňóny

Podľa chuti korenie, soľ a tymián

 

Postup

Na teflónovej panvici rozohrejeme trochu olivového oleja. Na ňom osmažíme kolieska póru a na plátky nakrájané šampiňóny. Restujeme domäkka, môžeme podliať troškou vody. Ochutíme soľou, korením a inými koreninami. Podľa návodu na obale si pripravíme proteínovú omeletu KetoDiet, ktorú naplníme zmesou šampiňónov a póru. Podávame s čerstvou zeleninou, či zeleninovým šalátom. 

 

Omeleta s rajčaty a mozzarellou (1 porcia, 10 minút)

1 proteínová omeleta KetoDiet s ľubovoľnou príchuťou

7 cherry rajčín

½ mozzarelly

100 g polníčka

 

Postup

Na kvapke olivového oleja ľahko orestujeme rajčinky, ktoré sme rozkrojili na polovice. Medzitým si pripravíme podľa návodu na obale proteínovú omeletu KetoDiet a rajčiny ňou prelejeme. Ako náhle je omeleta hotová, stlmíme, alebo úplne vypneme plameň a ešte na panvici na ňu položíme plátky mozzarelly a polníček. Omeletu ihneď preložíme (mozzarella povolí a začne sa roztekať) a podávame.

 

foto: KetoDiet

 
 
 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan