Culinary|24.02.2016|15:39
Quiche Lorraine s Moravskou morčacou šunkou

Potrebujeme

Cesto
200 g hladkej múky
100 g masla
1 vajce
soľ

Plnka
150 g kyslej smotany
150 g smotany 33 %
200 g Moravskej morčacej šunky Premium od Mecomu
100 g Roquefortu

Šalát
80 g sušených paradajok
100 g čerstvého špenátu


Postupujeme

Všetky suroviny na cesto spolu dobre premiešame a necháme odležať 30 minút. Zmiešame suroviny na plnku a na záver pridáme orestovanú šunku.

Po odležaní cesto rozvaľkáme a vystelieme ním okrúhlu formu, do ktorej vylejeme rozmiešanú plnku. Pečieme 30 minút na 180 °C a servírujeme s pripraveným šalátom.

Užitočné rady o varení a veľa chutných receptov nájdete na stránke www.viemecovamchuti.sk.

 

foto: @Mecom

 
 
 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan