Culinary|03.11.2017|11:01
Spaľujúce kyslé zdravie

Naložte si na tanier poriadny náklad jednych „nakladaných“...

...uhoriek.

Nie sú iba klasickou slovenskou prílohou. Ak ich máte radi, priložíte kus práce aj k svojmu zdraviu. Sú unikátne nielen chuťou, ale aj účinkom.

...spojenie zdravia a zdravia...

Zdravej zeleneniny a nálevu. Zelená pochutina spolu so zvláštnou „tekutinou“ vytvorenou kombináciou vody, soli, cukru, octu, cesnaku, cibuľe, horčicových semienok, kôpru a kurkumy skrýva poklad.

...namiesto probiotík z lekárne vytiahnite svoje vlastné zelené z pivnice...

Ušetríte, pochutíte si a zabezpečíte si prísun dôležitých probiotík pre trávenie...a to priamo z domácej pivnice a zadarmo. Prečo nie?!

...naložte si na tanier „nakladanú“ s minimom kalórií a maximom antioxidantov...


K jedlu, na desiatu, do šalátu, ako snack. Sterilizácia zdravým uhorkám pomáha. „Nezabíja“ živiny. Premieňa ich na zmes antioxidantov, ktoré pretrvajú roky. A to práve vďaka sterilizácii. Nakladané uhorky zasýtia a ich „voda“, resp. nálev, znižuje napríklad kŕče, upokojuje svaly aj pálenie záhy. Vďaka octu, ktorý vyrovnáva kyslosť v žalúdku.

...na cukrovku aj vredy...uhorka si poradí...

Vďaka ich „papkaniu“ zvyšujete hemoglobín v krvi a to sa prejaví. Znižuje sa hladina cukru a podľa starovekej medicíny účinkujú aj proti vredom.

Učme sa od starých mám a zamierme do ich pivníc! Naložte si do košíka dávku „dlhoročného“ zdravia s nakladnými uhorkami, ktoré sú aj po desiatkách mesiacov stále ako nové! Na chudnutie, pre radosť aj zdravie.

Redaktorka: Monika Pekarovičová

Foto: tumblr.com

 
 
 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan