Site icon WomanMan

Kuracia Tikka Masala s ryžou

Pre milovníkov indickej kuchyne tu dnes máme tip na ich klasiku. Postačí vám pár ingrediencií a naša nízkokalorická ryža, ktorú len vyberiete zo sáčku a ohrejete. Indická kuchyňa je známa pre svoje hojné zastúpenie korenia, preto ním rozhodne nešetrite.

Ingrediencie pre 1 – 2 porcie:

Ako na to

Rozohrejte panvicu a orestujte nakrájanú cibuľu, pridajte zázvor, cesnak, mletú rascu, kurkumu a indické karí. Restujte asi 2 minúty. Následne pridajte na kocky nakrájané paradajky, škoricu, kardamóm, badián, bobkový list, plechovku krájaných paradajok, smotanu a soľ. Ochuťte chilli papričkou a povarte 15 minút. Medzitým orestujte nakrájané a osolené kuracie prsia a pridajte do omáčky. Na záver vyberte bobkový list, kardamóm, badián a škoricu. Vyberte ryžu z vrecka, zohrejte a môžete servírovať.

foto: SlimPasta

Exit mobile version