Zásady ochrany osobných údajov

Ochrana a spracovanie osobných údajov, práva dotknutej osoby

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoluje dotknutá osoba spoločnosti KRIPET, s.r.o. so sídlom Súbežná 3/A, 811 04 Bratislava, IČO: 45 873 780, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava, Oddiel sro, vložka č.68580/B, korešpondenčná adresa: Nevädzova 6F, 821 04 Bratislava (Ďalej len “Správca”), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len “zákon o ochrane osobných údajov”) spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefónne číslo

Meno, priezvisko, názov spoločnosti, adresa, telefónne číslo a e-mail je nutné spracovať za účelom zapojenia sa do súťaží na internetovom portáli www.womanman.sk . Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu 5 rokov.

Spracovanie osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom.

Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby

Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť,
  • vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Podmienky súťaží portálu WomanMan.sk

(ďalej len “Podmienky”)

I. Účel spotrebiteľskej súťaže

Účelom súťaže portálu WomanMan.sk (ďalej len „Súťaž“) je reklama a propagácia internetového portálu organizátora Súťaže spoločnosti KRIPET, s.r.o..

II. Organizátor súťaže

Organizátorom Súťaže je spoločnosť KRIPET, s.r.o., so sídlom Súbežná 3/A, 811 04 Bratislava, IČO: 45 873 780, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava, Oddiel sro, vložka č.68580/B, korešpondenčná adresa: Nevädzova 6F, 821 04 Bratislava (ďalej len “Organizátor”).

III. Začiatok a ukončenie súťaže

1. Začiatok Súťaže je vždy uvedený v samotnom oznámení a vyhlásení súťaže a účastník Súťaže sa môže do Súťaže zapojiť v danom období do odvolania.

2. Ukončenie Súťaže môže byť upravené organizátorom.

IV. Účasť v súťaži

Súťaže sa môže zúčastniť každý, kto uvedie svoje meno a mailovú adresu adresu a má viac ako 18 rokov, okrem zamestnancov Organizátora a ostatných firiem, ktoré sa podieľajú na tejto Súťaži vrátane ich blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.

2. Účastníkom Súťaže sa automaticky stane každý, kto splní všetky podmienky účasti v súťaži: – Správne odpovie na súťažnú otázku alebo postne obrázok podľa pokynov Organizátora. Správnu odpoveď je možné nájsť na internetovom portáli https://www.womanman.sk, pokiaľ Organizátor neurčí inak.

V. Žrebovanie

Do žrebovania budú zaradení účastníci Súťaže, ktorí splnili podmienky účasti uvedené v článku IV. týchto Podmienok.

Žrebovanie a zverejnenie výsledkov žrebovania sa bude vykonávať tak, ako stanoví Organizátor v danej konkrétnej súťaži. 

Cookies sú malé textové súbory, ktoré naše webové stránky (servery) posielajú Vášmu internetovému prehliadaču (napr. Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Edge, Internet Explorer), a ktoré Váš internetový prehliadač ukladá vo Vašom zariadení (napr. počítači, telefóne alebo tablete).

Vďaka týmto súborom Vás vieme identifikovať a pri každej Vašej ďalšej návšteve Vám ponúknuť informácie a marketingový obsah určený priamo pre Vás, čím Vám spríjemníme Váš pobyt na našich webových stránkach. Na základe cookies Vás nevieme obvykle presne identifikovať. V prípade, ak Vás počas používania našich online služieb alebo webových stránok dokážeme identifikovať, pôjde o spracúvanie osobných údajov v súlade s našimi Pravidlami ochrany osobných údajov a podmienkami príslušnej služby, ktorú používate. Právnym základom takéhoto spracúvania osobných údajov je (i) Váš súhlas ako dotknutej osoby a (ii) v prípade sledovania aktivít a ich vyhodnocovania náš oprávnený záujem, ktorý spočíva v záujme ponúknuť Vám čo najlepšie nastavenie služieb alebo podpory pri používaní našich služieb a stránok. Súbory cookies sú malé a vo Vašom zariadení zaberajú minimálny priestor.

3. Aké cookies používame

V závislosti od druhu cookies a nastaveniach Vášho internetového prehliadača môžu byť trvalé alebo dočasné (po dobu, po ktorú máte internetový prehliadač spustený, alebo po dobu určenú v jeho nastaveniach). Trvalé cookies pomáhajú pri identifikovaní Vášho zariadenia pri návšteve našich webových stránok a umožňujú nám zabrániť opakovanému zobrazovaniu toho istého obsahu. Dočasné cookies sa automaticky zmažú pri zatvorení internetového prehliadača a umožňujú uloženie niektorých informácií, ktoré Vám spríjemnia Váš pobyt na našich webových stránkach (napr. nebudete musieť opakovane zadávať niektoré údaje do formulárov). Súbory cookies môžete vždy vymazať bez ohľadu na to, či sú trvalé alebo dočasné.

Na našich webových stránkach používame nasledujúce typy cookies:

  • (a) Základné cookies: Sú nevyhnutné na prevádzkovanie našich webových stránok a môžeme ich používať na autentifikovanie používateľov, na predchádzanie podvodom a neoprávneným prístupom k používateľským účtom našich online služieb alebo pri ponuke rozličných funkcionalít.
  • (b) Analytické cookies: Používame ich na rozpoznávanie návštevníkov našich webových stránok, zisťovanie ich počtov a identifikáciu spôsobu, akým návštevníci používajú naše webové stránky a ktoré z ich sekcií navštevujú. Umožňujú nám zlepšovať naše stránky a Vaše dojmy a zážitky z nich.
  • (c) Funkčné / prevádzkové cookies: Používame ich na to, aby sme Vás spoznali pri opakovaných návštevách. Umožňujú nám personalizovať obsah, ktorý Vám naše webové stránky zobrazia, a zapamätať si Vaše preferencie (napr. zvolený jazyk a pod.).
  • (d) Reklamné cookies: Tieto cookies používame na zaznamenávanie Vašich návštev na našich webových stránkach, iných stránkach a odkazov, na ktoré ste klikli. Informácie, ktoré tak získame, používame na prispôsobenie našich webových stránok Vašim záujmom. Tieto informácie môžeme taktiež zdieľať s tretími osobami, napr. prevádzkovateľmi sociálnych sietí.

Okrem našich vlastných cookies môžeme používať aj cookies od tretích osôb, ktoré potrebujeme a používame najmä na štatistické zisťovania o používaní našich webových stránok, získavanie marketingovo relevantných informácií, sprístupňovanie obsahu z iných stránok (napr. videá z YouTube), a zefektívnenie našich marketingových aktivít (sledovacie cookies, optimalizačné cookies a partnerské cookies). Cookies tretích osôb vytvárajú a následne používajú poskytovatelia služieb ako sú napr. Google Analytics, Google AdSense, Facebook a pod. Pravidlá používania týchto cookies nájdete na nasledujúcich stránkach:

Pravidlá používania cookies Google LLC 
Pravidlá používania cookies Facebook Inc. a Facebook Ireland Ltd. 
Pravidlá používania cookies Adform A/S  

Ďalej môžeme používať aj tzv. meracie pixely (alebo web beacons/webové majáky). Sú to malé obrázky umiestnené na webovej stránke, ktoré nie sú cookies, ale je možné ich využívať na získanie určitých informácií z Vášho zariadenia. Obvykle ich používame na testovanie našich webových stránok, zisťovanie, kde sa návštevník na stránke nachádza, či si otvoril zaslanú správu, a ako doplnok k informáciám z cookies pri zobrazovaní reklamy a obsahu.

Údaje z “cookies” sú používané aj pre zobrazovanie krátkych notifikácií s mimoriadnymi správami a informáciami z našich webov priamo vo Vašom internetovom prehliadači. Povolenie na zobrazovanie týchto notifikácií si od Vás budeme pýtať osobitne v samostatnom okne. Prostredníctvom tejto služby nezbierame údaje, na základe ktorých by sme Vás mohli identifikovať. 

4. Ako používame cookies

V momente, keď navštívite niektorú z našich webových stránok, uložíme vo Vašom zariadení jeden alebo  niekoľko súborov cookies. Súbory cookies používame najmä na to, aby sme vedeli určiť a identifikovať opakovaných návštevníkov, autentifikovať registrovaných používateľov, spoznať druh obsahu, ktorý si prezeráte, iné webové stránky, z ktorých ste nás navštívili, dĺžku Vašej návštevy v jednotlivých sekciách našich webových stránok a funkcionality, ktoré ste na našich webových stránkach použili.

Na základe informácií zo súborov cookies Vás vieme za určitých okolností identifikovať a Vaše údaje z cookies priradiť k Vám ako konkrétnej osobe. Vzhľadom na to budeme tieto informácie z cookies získavať a takto získané osobné údaje spracúvať výlučne len na základe Vášho súhlasu. Súhlas s používaním cookies a príslušné nastavenia nám udeľujete pri prvej návšteve našich webových stránok. V závislosti od nastavení Vášho internetového prehliadača môžeme udelenie tohto súhlasu požadovať opakovane pri každej Vašej návšteve. Váš súhlas je vždy dobrovoľný a nepodmienený a teda aj keď nám ho neposkytnete, môžete stále navštevovať a používať naše webové stránky a online služby a produkty v rozsahu, v akom nie sú cookies potrebné pre ich funkčnosť a prístupnosť . Ak používanie cookies zakážete alebo obmedzíte, môže to teda mať dopad na funkčnosť a prístupnosť našich stránok a služieb, a môže sa stať, že všetky alebo časť našich služieb nebudú úplne funkčné alebo nebudú pre Vás prístupné.

5. Súhlas s používaním cookies

Cookies používame iba vtedy, ak s tým súhlasíte. Váš súhlas a jeho rozsah nám udelíte pri prvej návšteve našich webových stránok a v závislosti od nastavení Vášho internetového prehliadača vždy po uplynutí nastavenej doby alebo po jeho každom ďalšom spustení. Súbory cookies si okrem toho môžete aj po udelení súhlasu vymazať z Vášho zariadenia buď prostredníctvom Vášho internetového prehliadača alebo priamo z príslušného adresára vo Vašom zariadení.

Správu súborov cookies a príslušné povolenia si môžete nastaviť v každom internetovom prehliadači. Návod na úpravu nastavení pravidiel pre cookies a postupy na ich vymazanie v najčastejšie používaných internetových prehliadačov nájdete na nasledujúcich stránkach:

Google Chrome
Safari
Mozilla Firefox 
Opera 
Internet Explorer 
Edge

Upozorňujeme, že v prípade vymazania alebo nepovolenia cookies Vám naše webové stránky nemusia zobraziť alebo ponúknuť niektoré časti alebo funkcionality a niektoré stránky sa nemusia správne zobraziť alebo môžu byť neprístupné.