Site icon WomanMan

Recepty pre originálne spracovanie bravčového mäsa podľa šéfkuchára Filipa Říhy z pražskej reštaurácie Porke

Dlho zatažený a následne grilovaný bravčový bôčik 

Bôčik, ktorý sa rozpadá a je dozlatista upečený. Pár základných surovín a správny postup vyčaruje jedinečné jedlo z každého bravčového bôčika. 

Budeme potrebovať: 

Bravčový bôčik

Soľ

Cukor

Mäso servírujeme podľa osobných preferencií. Výborne ho doplní napríklad čerstvé pečivo, horčica, vejmrda (nastrúhaný chren s jablkom, lyžičkou octu a dvomi lyžičkami vývaru). Tip šéfkuchára reštaurácie Porke je podávať mäso na krúpovom rizote s koreňovou zeleninou a silnou bravčovou omáčkou. 

Iberico Slider

Minihamburgery s mletým mäsom z Ibrijského bravčového mäsa. Šťavnaté mäso s výnimočným chuťovým profilom. 

Budeme potrebovať: 

Mleté mäso z Iberijského prasaťa

Soľ

Korenie

Chorizo

Majonéza 

Cesnak

Šalát

Pečené papriky

Viac informácií nájdete na www.zrodene.eu

Exit mobile version