Site icon WomanMan

Manuál starostlivosti pre dobrého otecka

Manuál starostlivosti pre dobrého otecka

Ak žena nosí 9 mesiacov pod srdcom malého človiečika, už od prvej chvíle s ním má vybudované také blízke puto, aké si muž vie asi len ťažko predstaviť. Je tak viac než logické, že aj po narodení nového člena rodiny je práve mamina tá, ktorá v otázke starostlivosti o dieťatko hrá prvé husle. Ale čo oteckovia? 

Tí by pre šťastie svojho drobca samozrejme urobili všetko! No realitou je, že svoju životnú úlohu väčšinou začínajú naplno hrať až neskôr. Akonáhle sa však osmelia, dočkajú sa prvých krôčikov či slov,  zvyknú to so svojimi „malými parťákmi“ naplno rozbaliť. A to je na tom to krásne! Práve vďaka nim sa z izby ozýva smiech, krik či dupot pri hrách, naháňačkách, či nosení na pleciach. Pre mamu je to práve vtedy ten najkrajší pohľad na svete. Nevyčítajme im teda to, že plnenie rodičovských povinností, najmä v začiatkoch s dôverou prenechávajú na nás. Verte, že ak to bude potrebné, ľavou-zadnou aj sami doma zvládnu všetko, čo starostlivosť o drobca obnáša. Stačí im len podať pomocnú ruku a viesť ich tým správnym smerom. A vy môžete konečne vyraziť za chvíľou oddychu!

Pripravili sme pre vás návod, podľa ktorého to zaručene zvládne aj ten VÁŠ OCINO (nezabudnite zdieľať):

Milé maminy, uľahčite oteckom starostlivosť o tých najmenších nielen vďaka tomuto manuálu, ale aj značke Kuniboo, ktorú odteraz nájdete exkluzívne v Kauflande. Pod jednou strechou tu nakúpite nielen zdravé a čerstvé potraviny pre svojho drobca, ale už aj širokú paletu kvalitného detského oblečenia zo 100% biobavlny, vďaka ktorej sa bude cítiť doslova ako v bavlnke!

foto: pixabay.com

Exit mobile version