Na leto sme pripravení! Spoločnosť Stock predstavuje 4 nové letné koktaily

0
246
Stock a 4 letné koktaily

K letu neodmysliteľne patrí cestovanie a zábava, preto sú nové osviežujúce drinky spoločnosti Stock pripravené v praktických plechovkách, vďaka ktorým si ich môžete vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek. Toto leto sa ponesie v znamení osvieženia s Fernet Oranza Spritz, Republica Ginger & Lime, Amundsen Mule a Millhills Gin & Tonic Strawberry – najlepšie chutia vychladené a každý z nich ponúka jedinečný chuťový zážitok v presne namiešanom pomere. Či už grilujete s priateľmi, leňošíte na pláži alebo usporadúvate záhradnú párty, vyskúšajte chuť štyroch nových koktailov a vyberte si svojho favorita.

Leto v znamení sviežich pomarančov, ľahkej perlivosti a horkosladkej chuti

Oranza Spritz predstavuje menej sladkú variáciu na rad obľúbených nápojov Spritz. Charakteristických 14 druhov bylín a chuť príjemnej horkosti Fernetu Stock prichádza v novom prevedení perlivého letného drinku s ľahko horkosladkými tónmi pomaranča, ktorý môžete mať vždy po ruke. Či už sa chystáte na letnú grilovačku, čaká vás záhradná oslava s priateľmi, alebo sa jednoducho chcete osviežiť a užiť si relax počas slnečných letných dní, vychladený Oranza Spritz dodá vášmu letu ten správny moment sviežosti a chuti šťavnatých pomarančov. Oranza Spritz je k dispozícii za odporúčanú cenu 1,30 eur.Viac informácii nájdete na www.fernetstock.sk.

Republica Ginger & Lime: Leto na vlnách karibských chutí

Dokonalé spojenie Božkov Republica Exclusive a rumu z kvalitnej karibskej cukrovej trstiny v kombinácii so sódou a osviežujúcou chuťou zázvoru a limetky. Spoločne v novom mix drinku prinášajú osvieženie, ktoré si môžete vychutnať priamo z plechovky na cestách v ústrety letným dobrodružstvám alebo napríklad s priateľmi na grilovačke či podvečernej pohode doma na terase. Drink chutí najlepšie vychladený a v spoločnosti tých, na ktorých vám záleží. Republica Ginger & Lime je k dispozícii za odporúčanú cenu 1,50 eur. Viac informácii nájdete na bozkov.cz.

Amundsen Mule v znamení výraznej sviežosti

Svieža kombinácia zázvorového piva, limetky, ľadu a krištáľovo čistej, 6x destilovanej vodky Amundsen. Vyskúšajte letnú novinku Amundsen Mule. Kokteil, ktorý si môžete kedykoľvek vychutnať v perfektne namiešanom pomere priamo z plechovky. Stačí ho poriadne vychladiť a užiť si jedinečnú chuť výrazného osvieženia. Vďaka šikovnému baleniu v plechovkách si Amundsen Mule môžete dopriať kedykoľvek, či už ste uprostred letného dobrodružstva, alebo sa práve s priateľmi chystáte rozprúdiť nezabudnuteľný večierok. Amundsen Mule je k dispozícii za odporúčanú cenu 1,30 eur. Viac informácii nájdete na www.amundsen.sk.

Letný favorit s chuťou zrelých jahôd

Koktail Millhills Gin & Tonic Strawberry  je skvelá kombinácia špičkového ginu s jedinečným charakterom zrelých jahôd. Milovníkov klasického Gin & Tonic prekvapí svojou jemnou perlivosťou a skutočnou chuťou jahôd. Najlepšie chutí vychladený a výborne doplní letné grilovačky s priateľmi alebo párty počas slnečných letných dní. Vďaka šikovnému baleniu si môžete Millhills Gin & Tonic Strawberry vychutnať kdekoľvek chcete. Millhills Gin & Tonic Strawberry je k dispozícii za odporúčanú cenu 1,50 eur. Ďalšie informácie nájdete na www.stock.cz.

www.pisrozumom.sk

Foto: Stock

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu