S parným generátorom či naparovacou žehličkou žehlíte efektívne a s ohľadom na látku

0
118
keď žehlíte efektívne

Žehlenie zrejme nepatrí medzi najpopulárnejšie domáce práce. Avšak s modernými technológiami, ako je napríklad parný generátor, je žehlenie oveľa príjemnejšie a efektívnejšie. Žehlička s parným generátorom šetrí čas i energiu a oblečenie je naozaj dokonale vyžehlené. Inovatívnymi funkciami disponuje aj naparovacia žehlička.

Zaspomínajme si na zdĺhavý postup klasického žehlenia

  • Pred žehlením si nachystáte všetko potrebné – žehliacu dosku, žehličku i oblečenie roztriedené podľa potrebnej teploty žehlenia. Potom si nastavíte teplotu, ktorá je vhodná pre konkrétny typ látky. Ak to neviete, lebo ste odstránili štítky na oblečení, musíte sa spoľahnúť na svoje skúsenosti či intuíciu. Napríklad bavlnu môžete žehliť pri vyšších teplotách. To sa však nedá povedať o syntetických materiáloch a hodvábe.
  • Pri klasickom žehlení sa odporúča žehliť niektoré odevy otočené naruby, pretože tak predídete vytvoreniu lesklých miest a spáleniu látky. Navyše sa musíte komplikovane vyhýbať gombíkom a zipsom. Pritom si musíte celý čas dávať pozor na to, aby ste po látke prechádzali rovnomerne a nenechali žehličku dlhší čas na jednom mieste. Potrebné je aj neustále naprávanie látky na žehliacej doske a tiež dôkladne vyžehlenie goliera a okolia švíkov.

Náročné, však? Ak máte k dispozícii parný generátor, na tento komplikovaný postup žehlenia môžete zabudnúť.

S naparovacou žehličkou a parným generátorom zabudnite na klasické náročné žehlenie

Moderné technológie umožňujú pohodlné žehlenie bez ohľadu na materiál, s ohľadom na rôzne typy látok a dosiahnutie skvelých výsledkov bez námahy. Žehlička s parným generátorom disponuje inovatívnymi funkciami, ktoré čas žehlenia skrátia a prinesú do tejto činnosti viac radosti z rýchlo a dokonale vyžehleného oblečenia s minimom námahy. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Ochrana bielizne pred poškodením bez ohľadu na typ látky

Neviete, pri akej teplote žehliť konkrétny typ látky? Zbavujete sa štítkov na oblečení s odporúčanou teplotou žehlenia, pretože vás pri nosení obťažujú? S parným generátorom sa nemusíte báť poškodenia odevu, pretože disponuje inteligentným systém iCare. Vďaka tejto funkcii chráni všetky druhy látok a to bez zbytočného čakania na nahriatie alebo ochladenie žehliacej plochy. Navyše, pri žehlení ľahko pokrčených alebo citlivých materiálov môžete použiť Eco režim na jemné tkaniny.

Ľahký pohyb aj cez prekážky

S parným generátorom sa nemusíte obávať náročného žehlenia ani v oblasti okolo švíkov, gombíkov či zipsov. Vďaka žehliacej ploche 3D Free Glide sa dokáže kĺzať všetkými smermi a aj cez prekážky. Zabudnúť môžete aj na neustále vyrovnávanie oblečenia na žehliacej doske, ako je to v prípade žehlenia klasickou žehličkou.

Úspora času až 50 %

Žehlička s parným generátorom znamená dokonale vyžehlené oblečenie za polovičný čas a to vďaka jedinečným technológiám DoubleSteam a 3D Free Glide. S parným generátorom teda žehlíte dvakrát rýchlejšie.

Potešia aj ďalšie inovatívne funkcie

Systém EasyLock zabezpečí jednoduché zaistenie žehličky. Kompaktný systém zase umožňuje pohodlné odloženie a skladovanie parného generátora. Ergonomický dizajn znásobuje komfort pri žehlení.

Pripravil: Dalibor Kravárik
Foto: Braun

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu