Viete, aký strih džínsov si vybrať na túto sezónu?

0
194

Hovorí sa, že denim je večný. Nosíme ho na jar, v lete v podobe šortiek, no je našim verným spoločníkom najmä počas chladnejších mesiacov. Nezaobídeme sa bez neho ani túto jeseň. Dobre padnúce džínsy by nemali chýbať v šatníku žiadnej ženy. Viete, aké strihy sú túto jeseň in?

Pohodlie nadovšetko

Časy, keď sme nosili vypasované džínsy, ktoré na tele vyzerali doslova ako naša druhá koža, sú preč. Trendom sa stávajú pohodlné denimové kúsky, ktoré zaručujú komfort počas nosenia. Do popredia sa tak dostavajú oversize a voľné strihy džínsov. Ak ešte nemáte doma rifle v štýle baggy, ihneď po ne utekajte do obchodu. Dajú sa nosiť nielen so športovými kúskami, ale aj v elegantnejšej verzii s trenčkotom. Obuť si k nim môžete tenisky, ale aj balerínky, či lodičky s výraznou ostrou špičkou. 

Rovný strih

Strih džínsov sa sezónu od sezóny líši, ale trendy sa stále opakujú. Ak teda máte v skrini doteraz ešte džínsy klasického rovného strihu, môžete sa radovať! Práve tento basic strih uvidíme v uliciach túto sezónu najčastejšie. Čo k takýmto džínsom však zvoliť? Oversize tričko, tenisky a baretku. Alebo hrubý pletený sveter a chelsea boots. Budete neuveriteľne trendy!

Flare jeans

Milované, aj nenávidené. Azda najkontroverznejšie džínsy všetkých čias prichádzajú opäť na scénu. Poznáme ich aj pod názvom „zvonáče“ a po niekoľkých rokoch, keď mali oddych, nám opäť urobia prievan v šatníku. Džínsy, ktoré sa od kolien dole rozširujú sa tento raz nosia v nových, neopozeraných kombináciách. Kým pred rokmi sa nosili s krátkymi topmi, teraz sa kombinujú s mikinami, či voľnými košeľami. 

Skrátená verzia

Jemne skrátené denimové nohavice v oblasti členkov sú neskutočne žiadané. Sú must have kúskom Parížaniek, no musíte mať ich aj vy! Stavte na kombináciu cropped džínsov, štýlovej blúzky a blejzru. K tomu dolaďte len mary jane balerínky a štýlové oblečenie je na svete!

Pripravila: Michaela Miňová

Foto: freepik.com, pinterest.com

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu