Najlepšie si pochutnáte na jedle z vlastnej kuchyne? V tom prípade je možno ten ideálny čas na to, aby ste svoje recepty zdieľali so svetom. Food blogy sa tešia mimoriadne veľkému úspechu nie len v radoch mamičiek, ale aj u mladých ľudí, ktorí doma žiadnu kuchársku knihu nevlastnia. Vlastnú stránku si môžete vytvoriť úplne zdarma a vďaka Webnode to zvládnete aj cez mobilný telefón.

Ak vám vaši priatelia a rodina často kladú otázku, ako ste uvarili jedlo, ktoré ste im naservírovali, tak je možno práve food blog to, čomu by ste sa mali vo voľnom čase venovať. Niekto uprednostňuje sladké, niekto slané jedlá. Iní si zas nevedia odoprieť mäso, alebo ho v jedálničku úplne ignorujú. Škála food blogov je oveľa širšia, než sa na prvý pohľad môže zdať. Je tak isté, že aj ten váš osloví niekoho, kto si na vašich receptoch pochutí s rovnakou vášňou, ako vaši blízki. 

Blog pre každého

Tvorba vlastného blogu nie je dnes už nič zložité. Nepotrebujete k tomu žiadne programátorské znalosti, ani inštalovať špeciálny program do svojho počítača. Webnode.sk ponúka bezplatný hosting, doménu aj softvér na správu vášho blogu online. Tvorba blogu vám tak nezaberie viac času, než  príprava vášho obľúbeného jedla.

Pridávať nové články, odpovedať svojim čitateľom na komentáre alebo aktualizovať informácie o vašom blogu môžete aj cez mobilný telefón. Jediné čo k správe vášho blogu budete potrebovať je dobrý nápad a internetové pripojenie.

Chrumkavý dizajn

Pri tvorbe svojich „kuchárskych“ stránok by ste nemali zabúdať na to, aký dôležitý je samotný vizuál. Nehovoríme len o fotografiách či videách, ktoré použijete vo svojich článkoch, ale o celkovom vzhľade vášho blogu.

Webnode ponúka desiatky šablón, ktoré si môžete farebne ale aj štýlovo upraviť podľa vlastných preferencií a vytvoriť tak originálny vizuál svojho webu. V prípade food blogu je skvelou voľbou napríklad šablóna Marmeláda, ktorá zaujme svojou výraznou hlavičkou. Ak by ste si s niečím nevedeli poradiť, môžete kedykoľvek využiť bezplatnú podporu v lokálnom jazyku.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu