Martin Pyco Rausch je na slovenskej šoubiznisovej scéne už dlhé roky. Kariéru začal ako rozhlasový a televízny moderátor. Teší sa veľkej popularite a už viac ako desať rokov varí zdravé vegetariánske jedlá, bloguje o nich, vytvára video recepty a vydáva kuchárske knihy. Na konte má už tri mimoriadne úspešné kuchárske knihy. Následne sa pustil do videotvorby a jeho recepty na sociálnych sieťach získali viac ako stotisíc sledovateľov. Má aj dve prestížne ocenenia Social Awards Slovakia (SOWA) v ankete najobľúbenejších influencerov slovenského internetu. Sám nakrúca aj fotografuje všetky jedlá a dezerty. 

Najúspešnejší foodbloger sa teraz k priaznivcom zdravého jedla vracia s dlho očakávanou kuchárskou knihou s názvom Treba si variť. Prináša desiatky famóznych receptov, ktoré pošteklia všetky vaše chuťové poháriky. Kniha je nabitá najobľúbenejšími receptami, ktoré Martin Pyco Rausch testoval celé roky s viac ako stotisíc ľuďmi, ktorí ho sledujú na sociálnych sieťach. Navyše pridal novinky, rady a zážitky. Nechýbajú ani odborné poznámky a rady Silvie Horeckej a, samozrejme, ani fotografie, do ktorých by ste sa najradšej zahryzli. Ako Pyco vraví: „Každý rok chcem byť lepší, šikovnejší a kreatívnejší. Od trilógie Moje Jedlo prešlo 7 rokov a chcem, aby hneď po otvorení knihy TREBA SI VARIŤ každý pochopil, kam som sa posunul. Inšpirujme sa navzájom!“

Publikácia Treba si variť vyšla vo vydavateľstve IKAR. Martin Pyco Rausch ju pripravil spolu s odbornou garantkou Silviou Horeckou, odborníčkou na zdravú stravu z Terapie jedlom a dizajnérkou Janou Drnkovou, ktorá vytvorila grafický koncept knihy. Knihu do života spolu s už menovanými uviedli do života aj generálny riaditeľ vydavateľstva IKAR Marek Néma a zakladateľka Ikaru Gabika Belopotocká. Slávnostným večerom v kníhkupectve Martinus sprevádzala Pycova dlhoročná kolegyňa z rozhlasového éteru Eva Pribylincová. Kniha Treba si variť je výnimočnou aj v tom, že všetky recepty Martin Pyco Rausch nielen vymyslel, uvaril, ale i odfotografoval. 

Pripravila:  Lucia Čarná

Foto: IKAR

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu