5 tipov spoločnosti BILLA na zdravý a rýchly olovrant od MUDr. Borisa Bajera, odborníka na výživu, pôsobiaceho v Slovenskej akadémii vied

0
267
Raw avocado chocolate mousse topped with hazelnuts

Celozrnná bublanina

Použijeme recept takmer ako pri klasickej bublanine, ale namiesto obyčajnej múky použijeme celozrnnú múku, mlieko, vajíčko, kypriaci prášok a dáme ľahko zapiecť. Po miernom zapečení pridáme rozdrobený BILLA BIO hrudkovitý tvaroh, prípadne čerstvé ovocie a necháme dopiecť. Po vychladnutí polejeme troškou medu a podávame.

Domáci termix

V mixéri vymiešame mäkký tvaroh s trochou medu a s BILLA bielym jogurtom bez éčok. Pridáme horké kakao, banán a vymixujeme do hladkej termixovej konzistencie. Podávame ihneď alebo vychladené.  

Avokádový puding

V mixéri spolu vymiešame zrelé BILLA Premium avokádo, banán, trochu medu, horkého kakaa a 125 gramov hrudkovitého tvarohu. Premiestnime do misiek a podávame.

Tuniaková nátierka s chlebíkom

Tuna salad sandwich over wooden background, close up. Homemade sandwich with tuna and vegetables for snack.

Obsah jednej konzervy tuniaka vo vlastnej šťave vymiešame s 20 gramami 100 % ovčej bryndze BILLA Premium a 50 gramami jogurtu. Pridáme nasekanú jarnú cibuľku a konzumujeme s celozrnným chlebom.

Štrúdľové guľky

50 gramov celozrnného kuskusu zalejeme dvojnásobným množstvom horúcej vody (alternatívne zalejeme 50 gramov Clever pomletých ovsených vločiek), pridáme nastrúhané jablko, trochu medu, tvarohu a škoricu. Z hmoty tvarujeme guľky, ktoré zapečieme na 25-30 minút v rúre na 180-200 stupňov a podávame.

foto: BILLA

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu